2009. május 24., vasárnap

Bhipin Prabhu, a templom szakacsa


Mikor ideertem Puriba, Biphin Prabhuval talalkoztam eloszor azok kozul, akik 2006-ban is itt voltak. O azota is minden nap foz a templom sotet kis konyhajaban.
Biphin Prabhu 58 eves. Husz eve foz Puri kulonbozo templomaiban. Harom evet volt egy helyen, azutan tizet egy masikon, es het eve itt van a Sri Chaitanya Saraswat Math Puri templomaban. Egyebkent van felesege, es ket fia, akikkel csak neha szokott talalkozni.
Itt nagyon jol erzi magat. Soha nem beteg, es mindig nagyon boldog. Ezt o mondta.
Puri maharadzs ma megmondta neki, hogy teljesen bolond. Mert allandoan viccelodik. Mikor megerkezdtem, azt mondta, hogy o 500 eves, en meg 200. Egyebkent mindenbol viccet csinal. Nagyon kedves, es odafigyel mindenkire. Neha tulsagosan is.
Sajnos azt a keresemet nem veszi figyelembe, hogy egy kicsit kevesebb csilit tegyen a szabdzsiba, hogy ne kelljen minden etkezeskor egyet kettot kihalasznom a tanyerombol. :) Viszont csinal nekem purit reggelire, meg kis edesseget is kapok. Szoval itt bolondozunk minden nap. :)

Ma vegre esett. A tenger hatalmas hullamokat vet. Meg talan huvos is van. Csak sajnos az aram allandoan elmegy, igy eleg nehez blogot irni. Azert nem adom fel!

Orulok, hogy egyre tobben vannak a rendszeres olvasok kozott.

2 megjegyzés:

  1. Szia Virág!

    Minden nap olvasom a naplódat, anyukáddal mindig megbeszéljük mi történt veled.
    Kicsit írhatnál többet is, olyan jó bele tekinteni az indai életbe.

    üdv:
    Szegedről H.A

    VálaszTörlés
  2. Jo hogyezt irod.
    Igyekszem tobbet irni, de vaglahogy nem sikerul, mert kozben vn egy csomo levelem is.
    Szivesen irok ilyen lelkes olvasotabornak. :)

    VálaszTörlés