2009. június 18., csütörtök

Navadwip

Sokminden tortent az elmult par napban. Kriszti es Marti jol erzik magukat a hihetetlen melegben. Ma Kb. 45 fok volt. Igy usztunk egyet a Gangeszben ma masodjara. Mielott bemereszkedtunk, fustolot ajanlottunk fel eloszor Gurudevnek, es o rajta kersztul a Gangesznek, igy nem kovetunk el sertest a szent folyo ellen. Utana eloszor a fejunkre locsoltuk egy kicsit, es csak azutan erintettuk a labunkkal, es mentunk be teljesen.
Tegnap ugynevezett parikramon voltunk Mayapurban. Meglatogattunk nehany templomot, es szent helyet. Ma Gurudev szulohazat neztuk meg, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket. A kis faluban, az emberek edes golyokkal kinaltak minket, mi pedig enekeltunk. Egy kis gyereksereg csatlakozott hozzank, az idosebbek pedig leborultak elottunk, tiszteletuket kifejezve, amiert a vilag masik vegerol eljottunk ide es Gurudev tanitasait probaljuk kovetni. Nagyon meghatodott mindenki. Rengeteg foto keszunk de most nem tudom feltenni.
Holnap megyunk vissza Gurudevhez Kalkuttaba.
Mielott eljottunk, Olyan jol erezte magat, hogy kijott egy kicsit a levegore. Nagyon orultunk mindannyian, hogy jobban van es lathatjuk. Szerintem o is orult, hogy mi ilyen sokan itt vagyunk most korulotte, kb. 30 nyugati bhakta, es ennel tobb bengali. Visszafele a bhaktak tanakodtak, hogyan vigyek fel a lepcson. "Toloszekkel tul veszelyes!" Erre Gurudev: "I like danger!" Mindenki nevetett, majd negy prabhu segitsegevel feljutott az emeletre.
A kepeket itt lathatjatok: http://http://www.scsmath.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése