2009. június 21., vasárnap

A bucsu, es az uj talalkozas

Ma elindulunk Puriba, az esti vonattal. Egyszerre orulok, es egyszerre szomorkodok. Boldog vagyok, hogy itt lehettem Gurudev kozeleben. Es orulok, hogy megyunk Puriba. Ma is talalkoztunk Gurudevvel. Indulas elott nem valoszinu, hogy latjuk meg. A kozeleben mindig erzem melyseges szeretetet, amit a bhaktak irant erez.

A Szeker Fesztival (Ratha Yatra) junis 24-en lesz. Elotte ket napig, holnap, es holnap utan korbelatogatjuk a szent helyeket Puriban. Remelhetoleg megmartozunk a tengerben. :)
26-an megyunk tovabb Vrindavanba.
Puriban persze a tanctanaromhoz is elmegyunk egy bemutatoorara Krisztivel es Martival, akik otthon tolem tanuljak az indiai tancot.

Itt Kalkuttaban mindennap ket lecke volt, es valahogy most rengeteg bhakta gyult ossze. Jo latni ennyi lelkes boldog embert. Persze van sok problema is, es nagyon meleg van, de mi megyunk elore a dolgunk utan kitartoan. A lanyokkal felvaltva betegeskedtunk az elmult harom napban. Most jol vagyunk, bar fura, mikor olvassuk otthonrol, hogy egyesek panaszkodnak a 20 fokos melegre. Itt egyebkent nem divat a panaszkodas.

Az elkovetkezendo napokban igyekszem irni, de nem igerhetek semmit!

Gondoljatok ram, es velem lesztek Dzsagannath edes otthonaban. Es ha igy tesztek, talan a ti eletetekbe is belepillant melyebben, es ha keritek, elindit titeket a boldogsag utjan, amin csak elore lehet haladni, hatra soha!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése